Begagnade skrivbord

De flesta har nog någon gång sneglat lite förundrat på en bekants inredning och önskat att man den egna stilen där hemma var lika snygg och genomtänkt. Nu kan det avslöjas att inredningsproffsens hemlighet är att blanda gammalt och nytt utan att blanda in för mycket ängslighet. Utgå från det du själv tycker verkligen tycker om genom att till exempel botanisera bland begagnade skrivbord eller liknande, chansen är nämligen mycket större finna den nya favoriten på andrahandsmarknaden eftersom långt ifrån alla möbler görs i nyproduktion.

Minimalistiskt eller rustikt?

Oavsett om den personliga smaken lutar åt ett minimalistiskt arkitektskrivbord eller en rejäl pjäs i ek med läderinfattning, så kommer både pris och utseende vara två fördelar med att handla begagnat. Vad är egentligen vackrare än en naturlig patina på det bruksföremål som ett skrivbord faktiskt är? Även om resterande möblemang är nyinköpt och supermodernt så kommer skrivbordet vara en oas som bjuder in till att sätta sig ner för att läsa en god bok. Eller varför inte börja skriva en egen?

Begagnade skrivbord kan hittas i nästintill nyskick

Begagnat betyder inte utslitet

Att en möbel har haft tidigare ägare betyder inte per automatik att den är utsliten eller ens har den tidigare nämnda patinan. Speciellt begagnade kontorsmöbler går ofta att fynda till bra priser i ett skick som är som nytt. Avslutningsvis måste också nämnas att även de designklassiker som än idag är i produktion ofta kan införskaffas betydligt billigare om man letar bland begagnade möbler.