Begagnade elbord till rätt pris

Nu är det slut på inköp av dyra kontorsmöbler! Hos oss hittar du bland annat begagnade elbord som är fullt funktionella. Det bästa av allt är att du kan inhandla ett begagnat elbord till en “bråkdel” av det pris du måste betala om bordet är helt nytt. Dags att spara pengar utan att ge avkall på kvaliteten.

Elbord som ger avlastning

Elbord är höj- eller sänkbara bord som kan anpassas efter den anställdes preferenser om att sitta på en viss höjd framför datorn, eller kanske i vissa lägen till och med önskar att stå. Elbord underlättar vardagen för dina anställda, men nya elbord gör att kostnaderna snabbt drar iväg vilket inte alltid är så trevligt för ett företags balansräkning och speciellt inte för de företag som måste agera mycket kostnadsmedvetet. Lösningen är att köpa begagnade elbord till ett reducerat pris.

Begagnade elbord för ljushuvuden

Förmågan till flexibilitet

Hos oss hittar du begagnade kontorsmöbler så som till exempel höj-och sänkbara elbord. Flexibiliteten som kommer med justerbara bord är stor och är ofta ett uppskattat “inslag” på en arbetsplats. Den anställde kan avlasta sina ben genom att sitta ner framför datorn, men också välja att stå om hon/han hellre vill sträcka på ryggen och få igång blodcirkulationen. Möjligheten att själv kunna välja är en positiv faktor som inbjuder till arbetsro.